Isnin, 29 Jun 2020

Pakej Murah Taman Negara Pahang 2020


Pakej Murah Taman Negara Pahang 
Pakej 2 Hari 1 Malam Bajet Percutian ke Taman Negara Pahang 2020. ( Promosi Selepas PKP ) . Pakej Ini sangat Sesuai Sekiranya anda ingin bercuti secara berkumpulan.


nks taman negara  taman negara tour package  taman negara mutiara chalet  taman negara pahang blog  pokok yang ada di taman negara  taman negara tour operators  sejarah taman negara pahang  taman negara camping
Kami menawarkan pakej terbaik untuk pelajar kolej dan universiti 





Pakej Taman Negara Pahang
Pakej Taman Negara Pahang 2 Hari 1 Malam Serendah RM128 *seorang

Tentatif Program Paling murah ke taman negara RM128 seorang .. Hari 01 : Check in / Makan tengahari (sendiri) Rapids shooting (Bot meredah jeram) Dinner (Sendiri) Hari 02 : Sarapan pagi (sendiri) Jungle trekking & Canopy walkway Check out





Pakej Taman Negara 2021
Nak pergi beramai ramai ? Jom Ke Taman Negara Pahang dan Hubungi Kami!




nks taman negara  taman negara tour package  taman negara mutiara chalet  taman negara pahang blog  pokok yang ada di taman negara  taman negara tour operators  sejarah taman negara pahang
Pakej 2 Hari 1 Malam Kuala Tahan Pahang - Serendah RM198 jer..

Tentatif Program Pakej 2 Hari 1 Malam Taman Negara 2020 -  Hari 01 : 12.30pm - Check in / Makan tengahari (sendiri) 2.30pm - Menaiki bot Rapids shooting. Pengalaman jala ikan/tangkap ikan guna botol/cari pucuk paku/ 8.30pm - Dinner Disediakan. (Hasil tangkapan –jika ada/ pucuk paku). Hari 02 : 7.30am - Sarapan pagi (sendiri) 8.30am - Bot ke canopy walkway 11.00pm - Bot ke Lata Berkoh & sintuari ikan kelah (Optional) Check out



taman negara tour package  taman negara mutiara chalet  taman negara pahang blog  pokok yang ada di taman negara  taman negara tour operators  sejarah taman negara pahang  taman negara camping
Aktiviti Cerita Sejarah Taman Negara 




nks taman negara  taman negara tour package  taman negara mutiara chalet  taman negara pahang blog  pokok yang ada di taman negara  taman negara tour operators  sejarah taman negara pahang  taman negara camping, Mutiara Taman Negara Pahang
Jom ke Taman Negara Pahang! 




nks taman negara  taman negara tour package  taman negara mutiara chalet  taman negara pahang blog  pokok yang ada di taman negara  taman negara tour operators  sejarah taman negara pahang Pakej Taman Negara 2 Hari 1 Malam
Pakej 2 Hari 1 Malam Serendah RM178 seorang 

Tentatif Program Pakej 2 Hari 1 Malam Serendah RM178 Jer ni.. Hari 01 : 12.30pm - Check in / Makan tengahari (sendiri) 2.30pm - Bot ke Lata Berkoh & sintuari ikan kelah Dinner(Disediakan – Menu kampung) Hari 02 : Sarapan pagi (sendiri) Jungle Trekking & Canopy walkway Bot dari jeti canopy & Rapids shooting (Bot meredah jeram) Makan tengahari (sendiri) Check out



nks taman negara  taman negara tour package  taman negara mutiara chalet  taman negara pahang blog  pokok yang ada di taman negara  taman negara tour operators  sejarah taman negara pahang  taman negara camping Kuala Tahan
Nak Aktiviti Seperti Ini? Jom ke Taman Negara Pahang!


4 ulasan:

  1. Salam hi ! ada pakej taman negara untuk 2021 punya? sebab saya nak bawak group masuk ke taman negara pada jun 2021 ni. Kalau ada macam mana nak proceed ? harga masih sama ke ??


    #pakejtamannegarapahang2020

    BalasPadam
  2. Pakej Taman Negara Pahang 2020 / 2021

    nks taman negara
    taman negara mutiara chalet
    pokok yang ada di taman negara

    chalet di taman negara pahang

    taman negara camping
    taman negara glamping
    taman negara canopy walk closed 2019
    perkampungan orang asli di taman negara pahang

    http://www.pakejtamannegara.com
    #pakejtamannegarapahang2020
    #pakejtamannegarapahang2021
    #pakejtamannegarapahang2022

    BalasPadam
  3. Macam best ni. bro ada pakej untuk company trip ke taman negara pahang ni?

    BalasPadam
  4. Pakej taman negara ni, ini je ke aktiviti taman negara yang ada sekarang??ada aktiviti lain tak? Saya plan nak bawak keluarga. Ada
    Pakej yang sesuai tak??

    BalasPadam

PAKEJ TAMAN NEGARA PAHANG 2022

 Anda mencari pakej percutian dan aktiviti di taman negara kuala tahan pahang ? Dapatkan pakej taman negara pahang untuk 2021 / 2022 bersama...