AKTIVITI RAPID SHOOTING TAMAN NEGARA

AKTIVITI RAPID SHOOTING TAMAN NEGARA PAHANG 


rapid shooting aktiviti taman negara kuala tahan harga

Percutian Taman Negara Pahang , Aktiviti di Taman Negara

Rapid shooting taman negara price , mandi sungai pahang
Anda di nasihatkan untuk membawa pakain basah untuk aktiviti ini. 

5 ulasan:

  1. Aktiviti rapid shottong ni bahaya tak ? berapa charges untuk rapid shooting ni ? budak2 boleh ke ? @http://www.pakejtamannmegara.com ?

    BalasPadam
  2. Rapid shooting by boat panjang lor..
    Further up the Tembeling river from the headquarters are seven sets of rapids, which provide an exciting ride when the river is in full flood, but you must be prepared to get wet or be thoroughly soaked. Pass through the Seven Rapids points and a gateway to inner Taman Negara. Boat journey starts from Kuala Tahan.

    BalasPadam
  3. Sure basah punya mean be prepared
    To get wet yehaaaaa! Any advised pakej taman negara pahang?????

    BalasPadam

  4. RAPID SHOOTING AT TAMAN NEGARA

    Rapid Shooting towards Sungai Trenggan River Adventures

    Further up the Tembeling river from the headquarters are seven sets of rapids, which provide an exciting ride when the river is in full flood, but you must be prepared to get wet or for a thorough soaking. Main activities are river rapid shooting and rafting. Get wet on the Seven Rapids & also the gateway to inner Taman Negara.

    * An exhilarating experience awaits you on the Sungai Trenggan

    BalasPadam
  5. Untuk info Rapid shooting ni salah satu AKTIVITI WAJIB TRY kat sni.. Aktiviti meredah 7 lapisan jeram di sekitar sg Tembeling dengan menggunakan bot kayu tradisional tersangatlaaa mencabar tau tak ! Tapi xdek la extreme sangat xtvt ni kanak-kanak pun blh cuba lorhhh.. toksah takut laa ! Best ooo..



    Perjalanan atau aktiviti ni ambil masa dalam 45 minit – 1 jam tau sebab kan 7 jeram nak redah ! huhuhu.. sabar jelaa kan ! Macam-macam gaya ade tau masa naik bot ni.. Menjerit laa sebab takut la menjerit sebab suka sangat la.. hahaha ! But JANGAN LUPA LIFE JACKET tuuuu ! free je life jacket tu takkan korang tak sayang nyawa kan.. hihihi

    10517456_866080030069925_2529815228145858456_n12036609_1060757103935549_8519928158485157255_n

    At last nak bagitau korang paling best time lumba-lumba bot tu.. Lawan air konfem basah kuyup beb ! Lawan air gn bot sebelah fuhhh..memang syok habislaaa.. Huru hara bot disebabkan perang ni..hihi ! Eh Kejap kejap nak info korang jage-jage sikit hp tu kang basah kene air pulak.. Untuk aktiviti ni klau boleh pkai CASING HP KALIS AIR atau GoPRO nak selamat xyah bawak langsung.. hihihi



    Amacam ? Tak sabar nak join ? Pe lagi ! Cepat contact

    BalasPadam

PAKEJ TAMAN NEGARA PAHANG 2022

 Anda mencari pakej percutian dan aktiviti di taman negara kuala tahan pahang ? Dapatkan pakej taman negara pahang untuk 2021 / 2022 bersama...