PAKEJ PELAJAR TAMAN NEGARA

trip taman negara pahang , pelajar , aktiviti taman negara , pakej taman negara pahang.
Pakej Pelajar Ke Taman Negara 

11 ulasan:

  1. Pakej Taman Negara Pahang 2020 / 2021

    nks taman negara
    taman negara mutiara chalet
    pokok yang ada di taman negara

    chalet di taman negara pahang

    taman negara camping
    taman negara glamping
    taman negara canopy walk closed 2019
    perkampungan orang asli di taman negara pahang

    http://www.pakejtamannegara.com
    #pakejtamannegarapahang2020
    #pakejtamannegarapahang2021
    #pakejtamannegarapahang2022

    BalasPadam
    Balasan
    1. “Oo elah! Oo elah!” Pakej Percutian Taman Negara Pahang!

      Padam
  2. Pakej pelajar taman negara ni , kalau untuk pelajar kolej atau universiti. kalau dalam lingkungan 100 - 200 boleh tampung tak? .


    BalasPadam
    Balasan
    1. “Oo elah! Oo elah!” Pakej Percutian Taman Negara Pahang!

      Padam
  3. Lupa pulak, aktiviti taman negara pahang semua jalankan serentak atau separuh separuh baru jalan?????

    BalasPadam
  4. Untuk pelajar yang buat aktiviti di taman negara pahang ni. Ada insurance tak??? Korang provide atau kena cari sendiri??

    BalasPadam
  5. Ada Tak Pakej Untuk Abam Gorila Macam saya ni ?????

    BalasPadam
  6. “Oo elah! Oo elah!” Pakej Percutian Taman Negara Pahang!

    BalasPadam
  7. “Oo elah! Oo elah!” Pakej 3 hari 2 malam taman negara pahang 2022 !

    BalasPadam
  8. Kembara Pelajar Ke Taman Negara Pahang
    "Saya amat memahami student sebab saya juga pernah bergelar student..."

    >> "Dulu saya juga bergelar 'student' dan amat-amatlah memahami kedudukan kewangan student! hmmm....

    >>> Habis sekolah rendah masuk ke sekolah menengah.. pastu masuk universiti.. ada duit tapi mana boleh nak belanja lebih-lebih... kat 'U' pun kena buat keja part time klu nk bergaya sikit! Time tu teringat jual nasi lemak hampir setiap malam dari bilik ke bilik... Sampaikan student kolej pun boleh kata semua daa kenal laa... Lalu jew depan diaorg pasti tanya.. "hei tauke nasi lemak.. takde kelas ke hari ni ??? ".. Hmmm... pasti aku tersenyum sendirian ingatkan kisah silam.

    Harapkan duit loan... bnyk lg komitmen lain nak buat... Manalah berpeluang nak gi jalan-jalan gni.. Kalau ada peluang ke luar pun, lecturer akan selitkan trip jalan-jalan sikit dengan aktiviti kelas... Thanks kepada semua pendidik yang disayangi... Ehhh.. Ni dah LARI TOPIK NI.. Teruskan bacaan yerrr...

    UNGKAPAN AJAIB DARI :
    Boss kami sendiri yang pernah bergelar student dan yang amat memahami......... (Bekas graduan Uitm Shah Alam)

    BalasPadam
  9. Student Oh! Student... Khas untuk mereka yang bergelar student!
    ...........................................................................................................................................

    Pelajar Sekolah Rendah & Menengah
    Pelajar Kolej, Universiti, Maktab, IPG, Dll...
    Nak Buat Reunion ? Jumpa balik geng-geng lama..
    Nak buat xtvt class, persatuan Dll...
    Dan siapa saje yang rasa diri tu masih student.......

    BalasPadam

Pakej Pelajar Taman Negara Pahang

Pakej Untuk Pelajar Taman Negara Pahang  Anda mencari pakej untuk percutian di Taman Negara Pahang? Kami menawarkan pakej untuk student / pe...